PODELI

“Oni nisu samo statistika, imaju svoje ime i prezime- i potrebna im je naša pomoć!” poručuju Standup.rs i Blow Up Bar i pozivaju vas da se priključite humanitarnoj akciji i pomognete ugroženim ljudima putem donacija za Prihvatilište za odrasla i stara lica u Kumodraškoj 226a, Beograd (preko puta Soko Štark fabrike).

 

Štićenicima Prihvatilišta najpotrebniji su: lekovi (antibiotici, aspirin, paracetamol, brufen i ostali analgetici, vitamini i lekovi za pritisak), ortopedska pomagala, časopisi i društvene igre. Ukoliko imate nešto od navedenog u kućnoj apoteci ili ste u mogućnosti da kupite potrebne lekove i pomagala svoj prilog možete odneti direktno u Prihvatiliše (tel: 011/2466-996) ili u Blow Up Bar (Bulevar Despota Stefana 36a, svakog dana posle 18 h), odakle će donacije biti upućene ugroženim licima.

Organizatori ove humanitarne akcije takođe poručuju: “Prihvatilište za odrasla i stara lica nema svoj sajt, niti Facebook stranicu – zato prosledite ovu informaciju svojim prijateljima i doprinesite da što više ljudi sazna naše sugrađane kojima je potrebna pomoć i pomogne.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.