PODELI

U subotu, 7. marta u novosadskom klubu The Quarter, nastupiće poznati hrvatski i eks jugoslovenski kantautor Neno Belan sa svojim bendom Fiumens.

Biće to prilika da Novosađani pozdrave bivšeg lidera grupe Đavoli posle više godina u svom gradu. Kao specijalni gosti nastupiće novosadski pop – rok sastav Happy Hippy.

Ulaznice po promo ceni od 800 dinara su u pretprodaji na svim Gigs Tix prodajnim mestima. Od 1. do 6. marta cena ulaznice iznosiće 1.000,00 dinara, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane u prodaji, 1.100 dinara.

Početak koncerta najavljen je za 21.30 časa.

S bendom Fiumens Belan će proći kroz repertoar 30-godišnje karijere i izvesti neke od svojih najvećih hitova, poput Rijeka snova, Ulicama grada, Galeb, Stojim na kantunu, Sunčan dan, Dotakni me usnama, Vino noći

Njegova muzika je pod direktnim uticajem grupe The Beatles, te generalno zvuka izvornog rock’n’rolla 1950-ih i britanskog i američkog pop-rocka 1960-ih godina, kao i dalmatinskih etno melodija i italijanskog belcanta, odnosno kancone.

S obzirom da gotovo svaka njegova nova pesma postaje pravi hit i da je karijeru potvrdio brojnim nagradama, onda je sasvim jasno zašto i domaća publika smatra da su koncerti Belana i Fiumensa nešto što se ne sme da propusti.

Kao specijalno i prijatno iznenađenje za sve posetioce, a povodom Dana žena, organizatori najavljuju prigodne nagrade, koje će obezbediti prijatelji koncerta, hotel (*****) i spa resort Premier Aqua (Vrdnik), restoran Aqua Doria (Novi Sad), kao i proizvođač kožnih artikala Rolling Stone iz Novog Sada. Izvlačenje dobitnika nagrada biće obavljeno na samom koncertu.