PODELI

Šesto izdanje novosadskog Pozitivnog koncerta biće održano 1. decembra u Shamrock baru (Mite Ružića 5), a nastupaće Neprijatelj prelazi zeku (Novi Sad) i Ki (Kumanovo, Makedonija).

Program će početi u 21h, a ulaz će biti besplatan.

Muzika nas spaja i okuplja, tako da ćemo iskoristiti vreme provedeno sa posetiocima u Shamrock baru da ih informišemo, edukujemo i razgovaramo o HIV-u i AIDS-u ukoliko ih zanima da saznaju više. Nakon toga ćemo zajedno uživati u svirkama dva odlična benda. Spojili smo mladost i iskustvo na bini, kao i svih prethodnih godina doduše. Nije prvi put da nam gostuje bend iz regiona. Imali smo ranije bend iz Hrvatske, pa iz BiH, sada ćemo ugostiti Ki iz Makedonije, a Neprijatelj prelazi zeku je bend koji Novosađani odlično poznaju i vole. Biće energično i poučno. Ulaz je besplatan, nema izgovora. Vidimo se!, poručili su iz Udruženja Prevent.

Shamrock bar je mnogima omiljeno mesto u Novom Sadu i ujedno sabirni centar ljubitelja rok muzike. Nalazi se u Ulici Mite Ružica 5.

Organizatori su još izjavili da svake godine imaju veliki izazov da udovolje publici izborom bendova te je to razlog što slušamo bendove koji se žanrovski razlikuju. U Shamrock baru 1. decembra pomešaće se elektro pop i punk rock te nema sumnje da će biti zadovoljeni ukusi ljubitelja dobrog zvuka.

Pozitivan koncert u Novom Sadu održava se od 2012. godine u organizaciji Udruženja Prevent, a uz finansijsku podršku Gradske uprave za zdravstvo Grada Novog Sada. Koncert se održava u sklopu kampanje obeležavanja Svetskog dana borbe protiv AIDS-a, a pored muzičkog događaja biće upotpunjen pratećim sadržajem i obezbeđivanjem novogodišnjih paketića za decu koja žive sa HIV-om od strane društveno-odgovornih kompanija.