PODELI

Neverne bebe objavile su spot za pesmu “Zar se godine ne broje”. U pitanju je šesti singl sa njihovog šestog studijskog albuma “Praštam” koji je i nakon dve godine od izlaska jedno od najtraženijih izdanja u regionu.

Kultni bend je prošle godine proslavio dve decenije postojanja turnejom pod nazivom “Praštam – 20 godina sa Vama”, a kulminacija se dogodila krajem decembra na spektakularnom koncertu u Kombank Areni pred više od 10.000 fanova.

Spot “Zar se godine ne broje” na najbolji mogući način oslikava fantastičnu atmosferu sa događaja koji je opravdao epitet koncerta godine uz do sada neviđenu produkciju na koncertima domaćih i izvođača iz regiona. Neverne bebe u proširenoj postavi na ogromnoj bini uz moćna svetla i posebno rađene vizuelne efekte na video wallovima izgledaju dostojno velikih svetskih rock pozornica .

Realizacija spota je poverena timu “4D creative”.

Bend ovim spotom najavljuje prvo DVD izdanje u karijeri kao i najveću regionalnu turneju do sada za 2014. godinu u okviru koje će u većim gradovima regiona odsvirati koncerte poput ovog u Areni, uz još neke repertoarske i produkcione novine.

Pred koncert koji je održan u Beogradu naša redakcija razgovarala je sa Jelenom Pudar i Tijanom Sretković. Intervju možete pročitati OVDE.

Fotografija preuzeta sa sajta benda.