PODELI

Dugo planirani zajednički koncert tri prijateljska benda New Mythology, Third Gallery i Sans, održaće se u petak 15. maja u novosadskom klubu CK13.

Sva tri benda imaju novi singl koji su odlučili da predstave i promovišu na ovom koncertu. U pitanju su singlovi: New Mythology – “Vukovi I psi”, Third Gallery – “Rolling Stone”, SANS – “Sanjam te”.

Početak koncerta je u 21:45 h a karte ćete moći da kupite na dan dešavanja po ceni od 200 RSD na ulazu u klub.

 

 

NEW MYTHOLOGY
Starija i iskusna garda koja je svojim radom prošla kroz čitavu zemlju i nastupala na skoro svakoj bitnoj manifestaciji koja je vezana za tvrđi zvuk u Srbiji! Takođe nosioci titule šampiona gitarijade u Crvenki, ova četvorka je otelotvorenje specifičnosti i jedinstvenosti domaćeg rock-a, vođena majstorskim muzičarima, koji iznova dokazuju da je njihov rad, vrhunskog kvaliteta! Melodično, melanholično, empatično, bolno, pa optimistično. Sve navedeno dočaravaju u krajnje šarmantom aranžmanu, počev od instrumentalnih deonica, do poetičnih i fantastično skrojenih ispevavanja!
Promovisanjem singla “VUKOVI I PSI”, bend objavljuje svoj prvi singl sa budućeg debi albuma, a ovim putem ćete imati prilike da čujete i kako to oni zvuče sada, kada više nisu petorka!

THIRD GALLERY
Bend sa sada već odmaklim stažom na srpskoj underground sceni, petorica momaka predvođena ženskim frontmenom! Crossover heavy i modernog metala, baca vas u jedinsveni ambijent, smenjivanjem grubih growl vokala i energičnih clean-ova, praćenih žestokim gitarama i severnjačkim melodijama!
Osvajači gitarijade u Crvenki i priznanja Dade Topića, sa brojnim nastupima na festivalima, gitarijadama i drugim manifestacijama, iza sebe, kao i demo albumom “Missing Piece Retrospective” iz 2013. godine.
Ovim putem promovišu svoj singl “ROLLING STONE” i po koju novu kompoziciju sa predstojećeg albuma, kao i dosadašnji autorski rad!

SANS
Novi udarac srpskog rokenrola, četvorka koja kombinuje zarazne hard rock rifove sa oštrim i melodičnim vokalima. Iako su relativno novi na sceni, za njih se vrata do srca slušalaca otvaraju munjevitom brzinom, što je opravdano kvalitetom njihovog autorskog rada i sviračkih sposobnosti! Novosadsko/ titelska ekipa, vam neće pružiti zadovoljstvo stajanja u mestu!
Ovim putem promovišu svoj novi singl “SANJAM TE” i ostatak svog dosadašnjeg autorskog rada.


.