PODELI

New Yorker Fresh Island Festival u sklopu svoje promotivne klupske turneje osvojio je fanove širom evropskih metropola kao što su Minhen, Beč, Graz, Berlin, Krakov, Prag, Ljubljana, Beograd i Zagreb.

U subotu 17. maja, Dj Bizzo Bodega i Dj Phat Phillie, jedni od osnivača Festivala, zasviraće u prestižnom londonskom klubu Scala, gde su među ostalima nastupili Coldpay, Foo Fighters, Moby, Dido, Chemical Brothers, Outkast, Kellis i mnogi drugi.

New Yorker Fresh Island Festival u kratkom je vremenu postao omiljeni festival evropske party scene čemu svedoče i mnogobrojne saradnje sa najboljim klupskim i festivalskim mestima širom Evrope koji su ugostili prema mnogima trenutno najsvežiji festival na svetskoj sceni. U sklopu New Yorker Fresh Island Festival promotivne turneje, Dj Bizzo Bodega i Dj Phat Phillie posetili su svetske metropole kako bi proširili dobru reč o festivalu.

Festival će uskoro biti rasprodat, a organizatori razmišljaju o opciji izlaska iz klubova Papaya i Aquarius na samu plažu Zrće i izgradnju velike „Big Beach“ bine kako bi svim fanovima koji dolaze iz 40 zemalja pružili nezaboravan i nesmetan festivalski užitak. Od 23. do 25. jula očekuje se da će festival posetiti 30 000 ljudi i preko 100 svetskih medijskih kuća. Na festivalu će kao glavne zvezde nastupiti RICK ROSS, DMX, METHOD MAN & REDMAN, PUSHA-T i preko 40 evropskih DJ ekipa.

Ulaznice po ceni od 418kn za ex Yu zemlje, i za internacionalne od 79 eura dostupne su na http://www.fresh-island.org/tickets.

Informacije o festivalskim paketima pogledajte OVDE.