PODELI

Ako ne znate gde da odvedete svoju lepšu polovinu na Dan zaljubljenih, poreporučujemo vam da igrate na sigurno, a to je koncert bendova Ničim izazvan i VIS Limunada.

Biće to specijalno veče u autentičnom prostoru MKC „Petefi Šandor“, praćeno dobro poznatim melodijama punih emocija.

Ničim izazvan je koncentrisan na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje. Tekstove oživljavaju raznovrsni ritmovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do fanka i roka. Veliki broj akustičnih instrumenata doprinosi stvaranju zanimljivog arhaičnog zvuka.

VIS Limunada je muzička grupa, orkestar, bend koji oživljava ne samo muziku pedesetih i šesdeset godina XX veka, već i atmosferu evropskih festivala tog perioda. Kako sami kažu bez nostalgije ali sa žarom, prenose energiju koja ne gubi na vrednosti čak i u svetlu složenih protivurečnosti koje su usledile.

Ulaznice u prodaji od 18. januara na GIGS TIX prodajnim mestima i Mungos Cdshop. Ulaznice u pretprodaji 800 dinara a na vratima 1000 dinara. U pretprodaji se nalazi i ograničen kontigent VIP ulaznica sa jedinstvenom pozicijom za uživanje u ovom koncertu po ceni od 1200 dinara. (Samo na GIGSTIX prodajnim mestima).