PODELI

U petak, 01. februara, u okviru serijala Vračar Rocks! u Božidarcu će nastupiti bendovi Ničim Izazvan, Lora Wing i Jailbait.

Spoj ova tri benda garantuje odličnu svirku i sjajan provod.

Grupa Ničim Izazvan postoji tek dve godine, ali je za taj kratak period uspela da se pozicionira na domaćoj sceni. Njihova pesma „O tebi“ je proglašena hitom godine na Radiju B92 po glasovima slušalaca. Nedavno su objavili video spot za pesmu „Živeti u prošlosti“.

Bend je koncentrisan na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje. Tekstove oživljavaju raznovrsni ritmovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do fanka i roka, čak i do flertovanja sa pankom. Veliki broj akustičnih instrumenata doprinosi stvaranju zanimljivog arhaičnog zvuka. Veliku ulogu u razvoju benda, svojom podrškom i pomoći, ima Robert Telčer (Veliki Prezir, Partibrejkersi). U proleće 2012. bend uspostavlja saradnju sa Đanijem Pervanom, bubnjarem i producentom sarajevskog benda Letu Štuke i Rundekovog Cargo Orchestra, koji sa njim radi na materijalu za album.

Bend Lorna Wing čine entuzijasti koji prikazuju svoju muziku na drugačiji način. Naime radi se o akustičnoj muzici koja je po svim segmentima najbliža onom pravom organskom zvuku sa kojim se svi rađamo. Lorna Wing u studiju Saše Loknera, pod njegovom dirigentskom palicom snima svoj debi album ,a najveći uspeh doživela je pesma „Lazy Summer Afternoon“ za koju je urađen i odličan video spot. Nedavno su nastupali u Domu omladine kao bend koji je osvojio najviše glasova publike na konkursu u okviru projekta Misija Beograd.

Jailbait su nova beogradska devojačka „teen“ atrakcija. Devojke koje već imaju iskustva u drugim bendovima udružile su se kako bi napravile tribute band The Runnavays i Joan Jett.

Ulaznice se prodaju isključivo na ulazu Božidarca pred koncert po ceni od 300 dinara. Ulaz i blagajna se otvaraju u 20 časova, a koncert će početi oko 20.30h.

Sve informacije o festivalu Vračar Rocks! i najave narednih dešavanja možete pronaći na facebook strani festivala.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.