PODELI

Ničim izazvan je po stažu mlad bend, koji je u poslednje vreme izazvao veliko interesovanje publike. Posle pesama “O tebi”, za koju su snimili i spot, “San”, “Živeti u prošlosti” je sledeća u nizu koju predstavljaju publici.

Za članove benda Ničim izazvan karakteristično je da se njihovi likovi ne pojavljuju u spotovima, a takođe i to što svaki spot ima posebnu priču i poruku prilagođenu tekstu pesme. U spotu za pesmu “Živeti u prošlosti” pojavljuje se poznata glumica Branka Petrić, Ljubica Lukač i Dora Topalović.

Muziku i tekst za pesmu  “Živeti u prošlosti” pisao je, a ujedno i otpevao Bojan Gluvajić. Snimana je u studiju ”Šamarčina” u Vrbasu, snimatelji su Robert Telčer i Dušan Ševarlić, a produkciju uradio je Đani Pervan, ”Home sweet home” studio. Za spot bila je zadužena produkcijska kuća BIM. Režiju i produkciju spota potpisuje Branko Topalović, dok je snimatelj i montažer bio Miroslav Perišić.

S obzirom na veliki uspeh koje su pesme “O tebi” i “San” doživele, sigurni smo da će i ova pesma samo nastaviti niz i pozicionirati Ničim izazvan u sam vrh svih top lista.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=7ppwoP3srig ]

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.