PODELI

“Zadrži svoj dah” je pesma Nikole Vranjkovića koja se nalazi na njegovom aktuelnom albumu “Veronautika” (Multimedia records, 2017).

Ekipa Illegal production iz Novog Sada zadužena je za spot koji je sniman na lokacijama u Novom Sadu i okolini.

Montaža i postprodukcija završeni su pre dvadesetak dana i spot je premijerno prikazan na novosadskoj promociji albuma “Veronautika”, održanoj u klubu “Fabrika” Studentskog kulturnog centra Novi Sad 31. januara, pred velikim brojem posetilaca.

Glavnu ulogu u ovom spotu odigrao je glumac-naturščik Miodrag Rašeta – Mikica, poznati novosadski skejter, inače zaposlen kao rasvetljivač u kompaniji “Studio Berar”. Snimatelj spota bio je Robert Gondi, scenarista i montažer Predrag Novković, dok je reditelj spota Nikola Končarević.

Da je Novi Sad u poslednje vreme važno mesto u karijeri Nikole Vranjkovića pokazuje i nedavni sjajni koncert održan u Novosadskom pozorištu (Újvidéki Színház) 13. januara, kao i veliko interesovanje publike za predstojeći promotivni koncert albuma “Veronautika” koji će biti održan 3. marta, takođe u klubu “Fabrika”.

Prvi promotivni kontigent ulaznica već je rasprodat i u prodaji su ulaznice po redovnoj ceni od 800 dinara. Na dan koncerta, cena karte na ulazu u klub biće 900 dinara.