PODELI

Danas je, za prostor Srbije i Crne Gore, objavljen četvrti studijski album “Na cesti bola”  rock’n’roll sastava No Rules iz Tuzle, pod etiketom beogradske diskografske kuće “Take It Or Leave It Records”.Kao i obično kompletan autor tekstova, muzike i aranžmana je lider benda Goran Čampara, dok je producentski rad na albumu, realizovanom u tuzlanskom studiju “Pogon”, delo Dražena Mulaosmanovića. Fotografije na albumu delo su Denisa Bašića.

Uz promociju novog izdanja savršeno idu i dva video singla, urađena za naslovnu kao i za pesmu “Mog’o bi da te zavolim”.

Za sada se čitav album može nabaviti na kompakt disku (preko izdavača), a uskoro i preslušati na Youtube platformi diskografa.

Bend No Rules iz Tuzle, postoji od oktobra 1999. godine, a osnovao ga je gitarista Goran Čampara, duboko inficiran uticajima: John Lee Hooker, Chuck Berry, Dr.Feelgood, The Rolling Stones, Rory Gallagher,The Godfathers, te domaćih srodnih bendova Partibrejkers, Majke, i jedini je bend iz BiH koji svira bazični rock’n’roll – ritam i blues i pjeva na bosanskom jeziku.

No Rules čine: Goran Čampara – vokal, gitara, Sanin Imamović – solo gitara, Željko Jokić – bas gitara, Sead Hadzić – bubnjevi.