PODELI

Lačni Franz objavio je pesmu “NAŠA KRI NE BO NIKOLI BELA” koja je muzički lek protiv malodušnosti, koji u ovim teškim vremenima pandemije i prisilne samoizolacije podiže moral i pomaže nam u zadržavanju dostojanstva. Pesma je svečani gospel, žanr koji potiče iz muzike tamnoputih američkih robova i u rock verziji, skriva buntovne i borbene vitamine na krilima biološke činjenice Sanguis noster numquam albus erit.

Upustvo za upotrebu:

Pesma “Naša krv nikada neće biti bela” sadrži naučno dokazanu biološku činjenicu (Sanguis noster numquam albus erit). To je klinički dokazano protivampirsko evanđelje koje deluje kao lek za malodušnost i blagotvorno utiče na sve vitalne telesne funkcije.

Delovanje:

Otklanja simptome depresije i nedostatka samopouzdanja. Podržava i jača imunološki sastav. Štiti mozak i kičmu od zaraze virusima šovinizma, nacionalizma, seksizma i fašizma.

Način korišćenja:

Pevajte je nekoliko puta dnevno, zavisno od vašeg osećaja i raspoloženja.

Kontraindikacije:

Ne izaziva štetne nuspojave kod zdravih osoba. Kod osoba s psihopatskim ili narcisoidnim poremećajima ličnosti, kod konvertita i megalomana, izaziva ekstremnu anksioznost ili napade nekontrolisanog besa.