PODELI

Posle letnje pauze, nova sezona emisije “Megafon music” kreće ponovo na Radio televiziji Kragujevac.

Emisija će biti emitovana svakog četvrtka od 22:30h i u repriznom terminu petkom u 11h. Kao i do sada, svaku emisiju moći ćete pogledati i na zvaničnom youtube kanalu www.youtube.com/megafonmusic.

U prvom izdanju Megafona u ovoj sezoni 20.09. biće prikazan DVD benda DARKSHINES. Ne propustite priliku da pogledate prvi dvd sa ovih prostora.

Emisija „Megafon music“ nastala je idejom nekolicine kragujevačkih zaljubljenika u muziku, okupljenih oko muzičke i booking agencije Megafon, sa sedištem u Kragujevcu. Glavni cilj ove emisije je širenje r’n’r kulture, kao i predstavljanje iste širem auditorijumu u ovom delu Srbije. Pojavom različitih muzičkih emisija na medijskom prostoru naše zemlje, osetila se potreba za ovakvim projektom i promocijom muzičke scene u centralnoj Srbiji, kao i svim ostalim delovima. Sadržaj emisije čini „Hit 10 lista“ koja sadrži isključivo spotove domaćih autorskih bendova, najave koncerata, kao i priloge i razgovore sa održanih nastupa i mnoge druge regionalne muzičke vesti i zanimljivosti.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=VEAb0Ux-Mj4&feature=relmfu]

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.