PODELI

Osmočlani vrbaški sastav Ničim izazvan koji je pesmom “O tebi” pridobio mnogobrojnu publiku, ovih dana se sprema za nove nastupe i nestrpljivo iščekuje izlazak svog albuma prvenca.

Izlazak albuma najavljuju za 15. april, a već 25. aprila koncert će održati u beogradskom klubu Gun. Slede nastupi 26. aprila u kafeu Viveur, Bačka Palanka, zatim 3. maja Srpski pab, Čačak i 17. maj novosadski klub Quarter.

Na beogradskom koncertu, prvi put sa njima će nastupiti i nova članica benda, Milica Rančić, koja je za bubnjevima zamenila Kristijana Hengla.

Čak pet pesama koje se nalaze na albumu objavljene su kao singlovi, i dobile su svoja video izdanja, a poslednja pesma za koju su snimili spot je pesma “Trideset” koja ujedno i otvara album. Ukupno jedanaest pesama će se naći na ovom albumu a to su:

1. Trideset

2. Bilo Gde

3. Dečija

4. Tužne devojke

5. Glas

6. Lave

7. San(radio edit)

8. O tebi

9. Živeti u prošlosti

10. Brodolomi

11. San (extended)

Bend je formiran u proleće 2011. od strane Bojana Gluvajića (vokal i gitara) i Borisa Bakalova (vokal). Ubrzo su im se priključili Boris Barović (bubanj), Mane Gluvajić (bas gitara) i Kuga Borislav (klavijature). Kasnije su u bend došli i Nemanja Vujović (gitara), Dragana Ilić (prateći vokal) i Igor Martinko (violina,truba,harmonika,gitara). Oni su činili prvu postavu benda. U jesen 2012. doslo je do promene na bubnjevima. Kristian Hengl ulazi u bend.

Veliku ulogu u razvoju benda, svojom podrškom i pomoći, ima Robert Telčer (Veliki Prezir, Partibrejkersi).

U proleće 2012. bend uspostavlja saradnju sa Đanijem Pervanom, bubnjarem i producentom sarajevskog benda Letu Štuke i Rundekovog Cargo Orchestra, i iz te saradnje nastaje prvi singl ”O tebi’‘.

Trenutnu postavu benda čine: Bojan Gluvajić (vokal,gitara), Boris Bakalov (vokal), Mane Gluvajić (bas), Igor Martinko (violina,truba,harmonika), Borislav Kuga (klavijatura), Nemanja Vujović (akustična gitara), Dragana Ilić (prateći vokal) i Milica Rančić (bubnjevi).