PODELI

Džo Satrijani (Joe Satriani) objaviće novi album “Unstoppable Momentum” samo nekoliko nedelja uoči koncerta 24. maja u beogradskom Sava centru.

Za potrebe snimanja novog albuma Satrijani je odlučio da skupi novi bend u kome su bili klavijaturista Majk Kineli (Mike Keneally), basista Kris Čeni (Chris Chaney) i bubnjar Vini Kolajuta (Vinnie Colaiuta).

“Novi album bi trebalo da se pojavi 07. maja. Za ovaj projekat urađeno je 16 stvari, od kojih svaka ide u različitom pravcu i dotiče raznolike muzičke uticaje. Nisam još siguran koje će naposletku stvari završiti na albumu, jer me oko toga čeka još posla, ali već sam spreman da novu muziku predstavim na turneji koja počinje u maju”, saopštio je Satrijani.

Prateći bend na predstojećoj turneji koja posećuje Beograd činiće pored Kinelija za klavijaturama i na gitari, basista Brajan Beler (Bryan Beller) i bubnjar Marko Mineman (Marco Minnemann).

Ulaznice za koncert Džoa Satrijanija su u prodaji na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim po cenama od 1.800, 2.100, 2.500 i 3.000 dinara.

Izvor: Long Play

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.