PODELI

U utorak, 14. januara, završava se praznična akcija tokom koje jedna ulaznica važi za dva festivala i to po ceni od za 5.990,00 dinara.

Dva dana pre isteka promotivne prodaje, EXIT avantura obara rekord jer ulaznice za festival već je obezbedilo više od 11.000 ljudi, što je istorijski maksimum EXIT festivala u prodaji u prvom promotivnom periodu i povećanje od preko 100% u odnosu na isti period prethodne godine.

Interesovanje za EXIT 2014 je izuzetno veliko u celom svetu, a pored domaćih ljubitelja festivala, prednjače fanovi iz Zapadne Evrope, i zemalja regiona Balkana.

Petnaesto izdanje EXIT festivala je u znaku EXIT AVANTURE koja donosi novinu – sedam dana letnje zabave na dva festivala u dve države. Jedan od najboljih evropskih festivala, EXIT, održaće se od 10. do 13. jula 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a za njim sledi i SEA DANCE FESTIVAL koji će se od 15. do 17. jula prvi put biti održan na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.

Od 15. januara cena četvorodnevne ulaznice za EXIT festival biće 5.990,00 din, dok će komplet EXIT AVANTURA (EXIT + SEA DANCE) moći da se kupi po ceni od 6.990,00 dinara. Posebne ulaznice za SEA DANCE festival biće puštene u prodaju naknadno.

Redovna cena ulaznica za EXIT biće 11.990 dinara, a za SEA DANCE 4.490 dinara.

U ponudi su i EXIT TRIP paketi. Promotivna ponuda traje do 14. januara, do kraja dana. Više o paketima EXIT i EXIT AVANTURA, kao i rezervacija paketa pogledajte na http://www.exittrip.org/srp/ .