PODELI

“Novi Sad za Dejana” je prvi u nizu događaja sa ciljem prikupljanja dela novca za transplataciju pluća mladog Dejana Kovačevića, koja će mu omogućiti da nastavi svoj život. 

Tridesetjednogodišnji Dejan ima ima urođen oblik bronhijalne astme i vrlo brzo će pluća prestati da mu rade, a sa njegovim plućima nestaće i sve njegove nade. Dejanu je neophodna transplantacija pluća koja košta 120 000 evra. On trenutno živi sa 15% kapaciteta pluća i svaki njegov dan je borba za život.

U petak 13. novembra, Novi Sad je svim srcem uz Dejana. Grupa prijatelja uz podršku Exit festivala i mnogobrojnih pojedinaca i organizacija organizuju veliku žurku “Novi Sad za Dejana” sa preko četrdeset DJ-eva, a cena ulaznice je SMS sa tekstom 113 na broj 3030 ili dobrovoljni prilog.

Početak žurke je najavljen za 21 čas.

Sav prihod od žurke biće uplaćen na Dejanov račun. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na žurku, pošaljite sms sadržaja 113 na broj 3030 i pomozite na taj način ili idite na sajt http://www.budihuman.rs/bhuser/detail/113.html i pogledajte na koje sve načine možete donirati novac i pomoći Dejanu. 

Više informacija možete pročitati na sajtu http://www.pomozidejanu.com/.