PODELI

Bend Kofein posle pauze od 6 meseci ponovo se vraća u redovne aktivnosti.  Prvi singl je snimljen u januaru/februaru tekuće godine u Shock Room Studiju (matični home studio benda) i za njega je snimljen spot.

“Osmesi i ćutanja” je prvi singl koji najavljuje drugi album benda Kofein.

U snimanju spota učestvovali su Nikola Rajović, bubnjar bendova Kiza and Bluza, Maljčiki i Deca iz vode, dugogodišnji prijatelj benda, kao i Ana Vujić, koja je iznela glavnu ulogu. Spot je sniman u tri grada, Beogradu, Novom Sadu i Šapcu.

Kofein najavljuje, pored novih singlova i albuma, i nastupe u raznim gradovima regiona, kada se kompletira set lista na kojoj sada radimo u postavi: Nemanja Velimirović – gitara i glas, Goran Kovačević – bass gitara/prateći vokal i Miroslav Popov – bubnjevi. Miroslav je novi/stari član benda, jer je okosnica benda Kofein bio bend One Big Hell (gde je Miroslav svirao bubanj), koji je funkcionisao nekoliko godina pre formiranja nove postave 2014. godine.

Prvi album “Integritet u Provaliji” izdat je 2016. godine za Lampshade Media. Na budućim nastupima benda Kofein, možete očekivati izvedbe nekolicine pesama sa ovog albuma, ali će akcenat biti na novom materijalu. Takođe, uporedo sa autorskim radom, bend Kofein će nastaviti i sa cover aktivnostima.