PODELI

“Costa S3ngsia” je poslednji album hrvatskog benda S3ngs koji su izdali u jesen prošle godine. Sa tog albuma do sada skinuta su tri singla, “Na More”, “Dođi” i “Što su jutros napravile?”.

S3ngsi nakon odličnog nastupa na ovogodišnjem Inmusic festivalu predstavljaju spot za novi singl, “Hodao on”.

S3ngsi u spotu za pesmu “Hodao on” nastavljaju saradnju sa akademikom Markusom Schankermannom iz Leipziga s kojim su sarađivali na kreiranju naslovnice “Coste S3ngsie”.

Kažu da je saradnja sa Markusom pravi užitak i velika čast raditi sa umetnikom koji je sarađivao sa imenima poput Radioheada, Oasisa i the Vervea. Video spot je izrazito zanimljiv, jer je koncipiran kao priča u crtanoj animaciji. Za spot se je iskoristilo oko 700 komada crtanih A4 papira. Za realizaciju spota pomogao je i Robert Mužar, dok je finalizaciju uradio Luka Hrgović.

S3ngsi su inače nezavisni zagrebački rock bend sa nedavno izdatim drugim albumom “Costa S3ngsia”. Album izlazi tačno tri godine nakon izvrsno prihvaćenog prvenca “Moderno trijezan”, koji je takođe pokupio odlične recenzije i osigurao S3ngsima posebno mesto na hrvatskoj sceni.

.