PODELI

Zagrebački bend Brkovi objavio je video spot za svoj novi singl “Ja sam uniforma”, ukupno sedmi s aktuelnog albuma “Pizda materina”.

Autorstvo video spota “Ja sam uniforma” zajedno potpisuju Željko Manojlović (zadužen za animacije) i Relja Antonić (ilustracije).

Dvojac se sam ponudio Brkovima za saradnju, na spotu radio par meseci te je video materijal, u kojem Prasac, gitarista benda, sam samcat uništi kompletnu vanzemaljsku vojsku i nekoliko planeta, završio u vreme zagrevanja za velike koncerte koji im predstoje.

Relja Antonić je već ranije sarađivao s Brkovima, naime autor je naslovnice albuma “Pizda materina”.

“Ja sam uniforma”, inače obrada pesme kultnog zagrebačkog rokera Jure Klavijature, sedmi je i poslednji singl s aktuelnog albuma.

Brkovi stižu u Novi Sad 31. januara gde će svirati s bendovima Atheist Rap i Gužva u 16-ercu. Na Dan zaljubljenih osvajaju splitske Gripe u društvu bendova Silente i S.A.R.S., a subotu nakon toga stižu i do Banja Luke. U martu ih čekaju gostovanja u Sarajevu i Osijeku, gde nastupaju s Dječacima i Punčkama.

Ipak, najveći i najvažniji koncert u istoriji Brkova biće 7. marta kad će Shamso69, Tomac, Prasac, Žorž i Šarac stupiti na bine Male dvorane Doma sportova. Sa njima će te večeri svirati gosti Kiša metaka i Šank!?

Ulaznice za ovaj koncert mogu se nabaviti u pretprodaji do 6. marta po ceni od 60 kn, dok će na dan koncerta iznositi 80 kn. Brkove, Kišu metaka i Šank!? u Dom sportova dovodi LAA.

Prodajna mesta: Dirty old shop (Tratinska 22), Rockmark (Berislavićeva 13), Dancing Bear Shop (Gundulićeva 7), Dallas Music Shop (Tkalčićeva 7), Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr.

Foto: Roberto Pavić