PODELI

Posle rasprodatih koncerata u Zrenjaninu i Pančevu, zagrebački punk-folk bend Brkovi održaće ekskluzivan novogodišnji koncert u novosadskom klubu Quarter (Bulevar despota Stefana 5), u petak 29.12. Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 800 dinara možete kupiti u Gigs Tixu u Pariskom magazine (Kralja Aleksandra, pored Trčike) i na svim drugim Gigstix prodajnim mestima u Srbiji.

Posle 13 meseci Brkovi se vraćaju u ovaj kultni klub koji su prethodne godine napunili dve večeri za redom. Ovog puta, potpuno je izvesno da će Brkovi u Novom Sadu održati samo jedan koncert kao uvod u novogodišnji vikend, pošto dan kasnije već imaju ranije ugovorene obaveze na drugom kraju regiona. Broj ulaznica je limitiran.

Brkati mladići se sa posebnim nestrpljenjem vraćaju u grad u kojem ih publika svojom podrškom motiviše da daju najbolje od sebe. Na koncertu u Quarteru publika će biti u prilici da posluša presek najvećih hitova iz njihove dosadašnje karijere, kao i dva nedavno objavljena singla za pesme „Boli me“ i „Sudbina“.

Foto: Robert Pavić