PODELI
Foto: Slavoljub Radojević

Kragujevački bend Čovek bez sluha nastavlja svoju tradiciju druženja sa Novosađanima u prvoj sedmici marta. Bend je otpočeo turneju pod nazivom “#čbstour2020”. Posle beogradskog koncerta koji je održan u krcatom “Elektropioniru”, ČBS dolaze u “Shamrock bar” 07. marta.

Ulaznice za koncert su u pretprodaji u “Shamrock baru”, po ceni od 400 dinara, a ovog puta na bini sa ČBS-om naći će se i bend Nikom Ništa iz Kragujevca. “Čovek bez sluha” je prošle godine nastupao širom regiona, promovišući poslednji studijski album “Stanimo u gard!”, a ove godine bend sprema i novo izdanje. U pitanju je prvi live album benda u karijeri koji će svoju premijeru imati i na vinilu. Uz koncertni lajv, zabeležen tokom prošle godine u bašti Doma omladine Kragujevca, ovo izdanje doneće nam i potpuno novi singl benda.

Uz uvodni set benda Nikom Ništa koji iza sebe ima odlično izdanje “U inat sivilu”, ove subote u Novom Sadu, očekuje nas presek najboljih pesama dugogodišnje karijere benda, sa posebnim akcentom na jubilej najvećeg koncertnog hita “Ništa mi staro ne nedostaje”, koji je izašao kao singl sa albuma “Second Hand”, pre tačno 15 godina.

ČBS poziva sve fanove benda, punk rocka i gitarske muzike da zajedno podele prostor ispred bine u prelepom klubu u ulici Mite Ružića 5, a program počinje u 22 časa!