PODELI

U nedelju, 29. jula u 18:30h u Areni Cineplex premijerno će biti prikazan dugoočekivani nastavak animiranog hita Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje! Posetioce premijere očekuju brojna iznenađenja i pokloni.

Pripremite se za najčudovišnije praznike ovog leta. Sve što možemo da kažemo je da je vampirska ljubav u vazduhu. Verujemo da ste svi spremni za potpuno drugačijeg Drakulu.

Šta se dogodi kada najpoznatiji vampir u istoriji odluči da uzme odmor i opustiti se sa porodicom i prijateljima? Šta se dogodi kada Drakulino vampirsko i toliko dugo zaleđeno srce ipak zatitra i oseti čuveni vatromet? Odgovori nas čekaju ovog leta u bioskopima u trećem nastavku ovog animiranog hita – Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje.

Ovog leta Drakula popušta pod pritiskom porodice i otpušta svoje kočnice. Pristaje na porodični odmor koji organizuje njegova kćerka Mavis pa svi zajedno odlaze na krstarenje prvi put organizovano samo za čudovišta.

Tu nije kraj popuštanju kočnica. Drakula sebi, nakon dugo vremena, dozvoli novu šansu za drugu ljubav i potpuno se prepušta misterioznoj kapetanici broda Eriki. Kako ni ovaj put niko nije osoba ili čudovište kako se predstavlja, tako je i Erika sve samo ne bezazlena kapetanica broda. Sada je red na Mavis da pruzme ulogu zaštitnika porodice i da spase zaljubljenog oca od naizgled zle Erike. U međuvremenu čudovišta se na brodu fantastično zabavljaju uživajući u svim zabavnim aktivnostima, ne znajući kakva im opasnost preti.

Balansirati između porodice, prijatelja i nove romanse je možda ipak previše, čak i za najmoćnijeg vampira. Kako će se Drakula snaći u novoj situaciji i hoće li se sa ovog krstarenja svi vratiti srećni i zadovoljni ili će poslednji potomak Abrahama Van Helsinga napokon da dobije svoju dugo čekanu osvetu videćemo uskoro.

Nastavak animiranog hita iz 2012. i 2015. godine koji je već dvaputa oduševio decu i roditelje širom sveta, u trećem nastavku podiže zabavu na novi nivo. Zarazni humor, neočekivana ljubav i neverovatna pustolovina Drakule i njegove ekipe ovo leto vode nas na najluđe krstarenje.

Prisetimo se, animirani hit Hotel Transilvanija je Drakulina oaza gde sva čudovišta i njihove porodice mogu mirno da žive, slobodni od kontakta sa ljudskim svetom koji Drakula kasnije, pod uticajem kćerke Mavis, otvara i za ljude.