PODELI

Nastavak avanture koja nas je pre šest godina očarala konačno je stigao, a mi vas pozivamo na novosadsku premijeru animiranog hita “Zaleđeno kraljevstvo 2” u bioskopu Cineplexx Promenada, u četrvtak 21. novembra od 16:30 do 18:30 časova, kao i na Porodični dan u nedelju, 24. novembra od 12h do 15h da zajedno sa omiljenim junacima zakoračimo u svet čarolije i ljubavi.

Pustite mašti na volju i dođite kao Elsa, Ana, Sven, Olaf ili možda Trol, a  organizatori će uz specijalnu dekoraciju oživeti Arendel u bioskopu Cineplexx Promenada. Kostimirane Else, Ane, Olafi i drugi junaci poneće sa sobom jedinstvenu uspomenu na ovaj dan – originalan poster filma sa omiljenim junakom.

U četvrtak, 21. novembra, na novosadskoj premijeri filma imaćete priliku da učestvujete u snimanju dečje emisije “Dobro jutro lenjivci” tokom koje je pripremljen specijalan program – nastup plesnog studija “5” na temu filma, nastup dečjeg hora “Melodies”, defile princeza i kraljica, kreativna radionica – izrada Frozen nakita i lutaka za lutkarsku predstavu, face painting uz Vilu četkicu… Ceo dan biće podređen najočekivanijem dečjem naslovu ove godine a bioskop Cineplexx Promenada pretvoriće se u Zaleđeno kraljevstvo na jedan dan.

U nedelju, 24. novemra, u bioskopu nas očekuje Porodični dan povodom filma “Zaleđeno kraljevstvo 2” kada će svi mališani uz kupljenu ulaznicu dobiti na poklon časopis ,,Mali Zeka”, ,,Dečije novine” ili ,,Bubamara”, a kozmetika AVON promovsaće svoje proizvode gostima. Mnogo zabave, kreativnih radionica, animacija i muzike inspirisane filmom vas očekuje a vi ponesite samo dobro raspoloženje i prepustite se magiji zaleđenog kraljevstva.

U prvom delu brinuli smo da su Elsine moći prejake za ovaj svet, a u nastavku moramo da verujemo da su dovoljne. Dođite da zajedno konačno dobijemo odgovor zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima i na koji način to preti Arendelu? Neodoljivi Olaf iznova će vas očarati svojim vragolijama, a Kristof i mudri Sven zasmejaće vas do suza svojim šalama ali i raznežiti prijateljstvom. Da li će nova pesma nadmašiti ,,Sad je kraj” koju pevušimo godinama, ostaje nam da vidimo u bioskopu Cineplexx Promenada.

Ulaznice za novosadsku premijeru i Porodični dan povodom filma “Zaleđeno kraljevstvo 2” u prodaji su na blagajnama bioskopa Cineplexx Promenada.