PODELI

U četvrtak, 8. marta u 20 časova biće održana svečana premijera ruskog filma “Led” sa Milošem Bikovićem, Aglajom Tarasovom i Aleksandrom Petrovim u glavnim ulogama. Tom prilikom publiku Arene Cineplex pozdraviće proslavljeni srpski glumac Miloš Biković, a svim posetiocima specijalnih projekcija od 20.00 i 20.15h prijatelji Arene Cineplex, Big Pizza, Esensa, Unitech, Kurir i Glossy pripremili su vredne poklone. U sklopu već tradicionalne i omiljene akcije Ladies night, 8. mart i sjajnu atmosferu svečane premijere uveličaće i pokloni u vidu hrane, proizvoda za kosu prestižnih brendova, kozmetike i magazina.

Inspirisan istinitim događajima, “Led” je emotivna priča  o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju. Još od ranog detinjstva, Nađa je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nađa doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Svetsku premijeru film “Led” imao je u Moskvi na Dan zaljubljenih, 14. februara. Prema navodima najvećeg ruskog portala posvećenog dešavanjima u filmskoj industriji, najgledaniji film u bioskopskim dvoranama u Rusiji je bio film “Led” koji je imao dvostruko više gledalaca od holivudskih bioskopskih hitova. U okršaju ruskog i holivudskog filma pobedu je po svim kriterijumima odnela bajkovita ljubavna priča inspirisana istinitim događajima, te se može osnovano pretpostaviti da će ovaj film snimljen sa budžetom od 150 miliona rubalja postati bioskopski hit, navodi se u saopštenju.