PODELI

Pesma je snimljena u okviru projekta “Muzička šansa” koji je pokrenuo Savez studenata Univerziteta u Novom Sadu, a koji su podržali OPENS2019 i Novo kulturno naselje. Ovo je treća autorska pesma benda Negde između, koja je novi pokazatelj žanrovske raznolikosti, spektra energija, i novog zvuka koji bend donosi na muzičku scenu.

Pesma je nastala pre tri godine i izvođena je na nekim od njihovih nastupa gde je doživela sjajne reakcije publike, što očekuju da će se nastaviti i sada kada je dostupna na njihovom youtube kanalu.

„Tekst, muziku, aranžman smo radili sami, a produkciju tona je radio Dejan Filipović Dexxy. Za spot su bili zaduženi ljudi iz Novog kulturnog naselja. Naš utisak je da možemo da budemo prezadovoljni urađenim, da je pesma odličnog kvaliteta koji nas čini da budemo srećni što smo ovu pesmu objavili, kao i da su očekivanja da će publika prepoznati ovu pesmu i da će ona biti slušana, osobito u toku zime. 🙂

Posebno bismo se zahvalili SSUNS, OPENS-u, i Novom kulturnom naselju na ukazanoj šansi da ovu pesmu uradimo sa što manje tehničkih i finansijskih poteškoća, kao i da prenesmo jednu lepu poruku u duhu mladih umetnika – muzičara i predstavnika mladih u Novom Sadu. Ne treba zaboraviti da se zahvalimo i Novosadskom pozorištu –  Újvidéki Színház što su nam ustupili prostor velike scene za snimanje našeg spota“ – izjavili su članovi benda Negde između.