PODELI

Novosadski Oktoberfest održaće se ove godine 6. i 7. oktobra u pravoj bavarskoj atmosferi u velikom pivskom šatoru ispred TC Promenada u Novom Sadu.

U više od 100 vrsta piva, 20 vrsta kobasica, leberkezu i perecama moći ćete da uživate uz neke od najboljih muzičara sa ovih prostora. Ove godine sa bine Novosadskog Oktoberfesta prašiće: Brkovi, Atheist Rap, Blaža i Kljunovi, Orthodox Celts, ABBA Ring Band i BandX AC/DC Tribute.

Kao i ranijih godina, u pauzama nastupa posetioci će moći da uživaju u takmičenjima poput onog u dugom držanju punih pivskih krigli u kojem učestvuju kako momci tako u posebnoj kategoriji i pripadnice lepšeg pola. Kao i prošle godine biće “Screem Booth” u kojem ćete ako dovoljno glasno viknete: “Konobaaaar!” moći da osvojite besplatne vaučere za svoje omiljeno piće. Posetioci će kao i do sada moći da rezervišu stolove ili pojedinačna mesta za sedenje.

Manifestaciju prema tradiciji otvaraju predstavnici Grada Novog Sada, Sekretarijata za privredu i turizam Autonomne pokrajine Vojvodine, Ambasade Nemačke u Beogradu, Nemačko-srpske privredne komore kao i predstavnici nemačke nacionalne zajednice u Vojvodini.

Detalje pograma i kako je bilo ranijih godina možete da pogledate i OVDE.

Prodaja ulaznica na sajtu i biletarnicama GIGSTIX-a.