PODELI
Foto: Ana Bjes

Novosadski heavy stoner rock bend Northern Revival nastavlja sa promocijom aktuelnog albuma „Modification“ (9. septembar, 2022, Geenger Records) i u najvrelijim danima 2023. godine. Ovog vikenda prkosiće Celzijusu-juče u Bečeju, a danas u Budimpešti, dok je sam kraj jula rezervisan za žestoko „rashlađivanje“ u Aranđelovcu.

U subotu 15. jula, Northern Revival ide put Budimpešte, da bi nastupio kao deo lajnapa u okviru metal festivala Choose your Destiny koji će se odigrati u klubu S8 Underground.

https://www.youtube.com/watch?v=p

Sledeća stanica biće još jedan festival – Roll and blues u Aranđelovcu (26-30. jul) na kome će Northern Revival nastupiti trećeg festivalskog dana, u petak, 28. jula, deleći binu sa velikanima domaće scene, bendovima Partibrejkers i Sunshine.

Za više detalja i informacija o ostalim izvođačima, ulaznicama i satnicama posetite fb stranicu Roll and blues festivala.

I, naravno, pratite fb, ig profile i yt kanal benda Northern Revival za sva apdejtove koji se tiču njihovih nastupa, muzičkih izdanja i promo aktivnosti:

https://www.facebook.com/NorthernRevival
https://www.youtube.com/NorthernRevival
https://northernrevival.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/northernrevival/
https://www.deezer.com/en/artist/11181414
https://open.spotify.com/artist/1TUvJEHFb6VOZsJNvNqwOV