PODELI

Novosadska publika imaće prilike da u sklopu „Novosadskog Winter Festa“, 06.12.2016. godine, u 19h na Trgu, čuje dva mlada i veoma perspektivna benda, Mutant Urban Dance Ansambl i Bunker 13.

Mutant Urban Dance Ansambl je bend nastao 2014. godine. Do sada su izdali nekoliko singlova, kao što su „Kultura“, „Tako dobar“, „Gravitacija“, „Jedna jedina“, „Prvak sveta“. Novosadska publika se kroz njihove nastupe se već susretala sa njihovim autorskim radom. Bend karakteriše krajnje specifičan vokal podržan odličnom ritam sekcijom dva basa i bubnjem, kao i dobrim tekstovima.

bunker-13

Bend Bunker 13 je relativno mlad novosadski bend. Nastao je nastao 2016. godine. Do sada, bend je krajem avgusta, 2016. godine izbacio demo singl za pesmu „Kome da kažem NE?!“, snimanu u studiju „Komandant Adam“ u Sremskoj Kamenici. Bend trenutno radi na svom albumu, koji bi trebao da izađe u toku 2017. godine, a do kraja ove godine u planu je da izda singl i da uradi spot za isti. Bunker 13 karakteriše oštar gitarski zvuk, energija na sceni i tekstovi koji ne ostavljaju slušaoce ravnodušnim.

Obzirom na već gore navedeno, definitivno publici neće manjkati dobre muzike i zabave.