PODELI

Ljubitelje zabave, avanture, prirode i odlične muzike i ovoga leta očekuje odličan provod na Tjentištu. Četvrti OK FEST koji će se održati od 30. juna do 2. jula, ugostiće najveća imena regionalne muzičke scene.U neponovljivom prirodnom ambijentu Nacionalnog parka Sutjeska publiku očekuju: Del Arno Band,  Josipa Lisac, Disciplin A Kitschme , TBF, Psihomodo Pop , Van Gogh, Let 3, Urban & 4, Dubioza Kolektiv, Straight Jackin, Justin’s Johnson, Kanda Kodža i Nebojša, E-PLAY,  Zoster i Deca loših muzičara.

Ono što ovaj festival izdvaja od drugih, osim jedinstvenog ambijenta, svakako su raznovrsni sadržaji koji posetiocima boravak na festivalu čine nezaboravnim.

I ove godine organizatori će se potruditi da publika osim u bogatom muzičkom programu uživa i u aktivnostima kao što su rafting, planinarenje, panel diskusije, te projekcije evropskih i svetskih filmskih ostvarenja, koje se realizuju na OK cinema stage-u.

Za sve one koji ne žele da propuste šarenilo sadržaja koje ih očekuje na ovogodišnjem OK Festu, već sada su u first minute ponudi OK paketi: http://www.okfest.net/rezervacije/ .