PODELI

Sonus festival, koji po dosadašnjem odazivu, planira svoje najuspešnije izdanje do sada, objavio je novih pet imena svetske elektonske scene koja će se priključiti već bogatom programu festivala. Sedmo izdanje Sonus festivala održaće se od 18. do 23. avgusta u klubovima na plaži Zrće kad se očekuje dolazak nekoliko hiljada posetilaca iz više od 65 zemalja sveta na hrvatsko ostrvo Pag.

Programu se pridružio trenutno najpoznatiji britanski duo Bicep koji će prvi put nastupiti na Sonusu nakon više nego uspešne godine u karijeri u kojoj je duo predstavio svoj live nastup i lansirao globalno uspešan debitantski album na Ninja Tune etiketi.

Jedan od osnivača Detroit techno pravca, Derrick May, takođe će po prvi put gostovati na Sonusu ovog avgusta. Jedan od članova legendarnog trojca Belleville 3 koji su postavili temelje techno muzike zasigurno će priuštiti posebno iskustvo za posetioce Sonusa i po našem mišljenju, njegov set se ne sme propustiti.

Nastup Stephan Bodzina je prema izboru fanova bio jedan od najboljih setova  na Sonusu prošle godine, tako da je pozvan na festival i ove godine te očekujemo da će ovaj nemački DJ i producent opet ostaviti utisak na posetioce festivala pod otvorenim nebom, samo par metara od Jadranskog mora.

Mlada Belgijanka, Charlotte de Witte rastuća je zvezda svetske scene koja je već prošle godine na Sonusu dokazala kako izgleda pravi party i možemo i ove godine očekivati odličan set.

Još jedan novitet na programu kojeg će posetioci Sonusa moći po prvi put da čuju u jednom od OPEN AIR klubova, je renomirani nemački producent DJ Koze poznat po svojim ekscentričnim setovima.

Festival koji je treću godinu zaredom, prema glasovima fanova, osvojio nagradu Ambasador za Najbolji hrvatski festival, održaće se tokom 5 dana i 5 noći u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso i ugostiti imena koja trenutno vladaju svetskom elektronskom scenom. Tim kojeg čine organizatori #WELOVESOUND OPEN AIRa i Time Warp festivala, bez sumnje, isporučiće svoje najbolje izdanje od početka postojanja Sonusa 2013. godine.

Broj regionalnih ulaznica je ograničen i možete ih nabaviti putem sajta ► https://we-love-sound.com/tickets/