PODELI

Na čuvenoj Dance Areni EXIT festivala ove godine nastupiće Seth Troxler, inače proglašen za najboljeg DJ-a na svetu u 2012. godini od strane posetilaca jednog od najrespektabilnijih svetskih internet portala koji se bave elektronskom muzikom, Resident Advisora.

Svetski mediji preneli su vest i da je EXIT još jednom uvršten u red najboljih svetskih muzičkih festivala. Prestižni muzički magazin Vibe izdvojio je EXIT i Dance Arenu kao jednu od tri najbolje letnje festivalske destinacije za sve ljubitelje elektronske muzike i to rame uz rame sa festivalima Amsterdam Dance Event i Tomorrowland. Zanimljiv je i način na koji je Vibe opisao Dance Arenu – “u dalekoj Srbiji, unutar spektakularnih zidina Petrovaradinske tvrđave, odigravaju se najpopularnije žurke na svetu. EXIT-ova Dance Arena je ostvarenje najluđih snova svih onih koji žive za dobru zabavu”. Takođe, i renomirani američki internet portal Beatport uvrstio je EXIT u 20 najboljih evropskih festivala ove godine.

Uz Seth Troxlera, organizatori su najavili još neka od imena koji će nastupiti na Petrovaradinskoj tvrđavi, a to su: Dubfire, Pan-Pot, Matador live, Subb An b2b Adam Shelton, Apollonia i Deniz Kurtel, prvi potvrđeni izvođači ovogodišnjeg programa Dance Arene.

Pre dve godine je kao zvezda u usponu svojim nastupom na EXIT-u potpuno zaludeo publiku, koju ove godine sigurno očekuje istinski spektakl, jer Seth Troxler dolazi na Dance Arenu sa titulom najboljeg DJa na svetu za 2012, koju mu je dodelio uticajni portal Resident Advisor.

Još jedan superstar, čuveni iransko-američki DJ/producent i dobitnik Grammy nagrade Dubfire se u velikom stilu vraća na Petrovaradinsku tvrđavu. Dubfire je ostao u sećanju publike Dance Arene kada je nastupao kao Deep Dish i njegov legendarni back to back nastup sa DJ Richie Hawtinom, na 10. rođendanu EXIT festivala.

Pan-Pot, berlinski dvojac sa etikete „Mobilee records“, koji trenutno dominira tehno scenom će oduševiti publiku Dance Arene svojim karakterističnim zvukom, dok će Matador live svojim živim nastupom potvrditi status jednog od najperspektivnijih imena tehno scene. Deep house će ove godine biti zastupljen kroz muziku Subb An b2b Adam Shelton, a tu je i grupa pariskih DJ-eva pod nazivom Apollonia, koju čine Shonky, Dan Ghenacia i Dyed Soundorom, dokDJ i producentkinja Deniz Kurtel brani čast etiketa “Wolf + Lamb“ i „Crosstown Rebels“.

Nastupe u okviru EXIT R:Evolucije 2013 ranije su potvrdili i Atoms for Peace, DJ Fresh Live, Friction & MC Linguistics, SKiSM, The Prototypes, Inspector Dubplate, Brookes Brothers, Dub Phizix & MC Strategy.

Trenutno aktuelna cena petodnevne ulaznice za predstojeći Exit festival iznosi 5.990 dinara, i mogu se kupiti na gigstix.com kao i na Gigstix prodajnim mestima u Novom Sadu, Beogradu, Subotici, Čačku, Kragujevcu, Kraljevu, Nišu, Zemunu i Novoj i Staroj Pazovi.

Studenti i srednjoškolci mogu da kupe petodnevne ulaznice sa popustom od 55% za 5.490 dinara na Gigstix prodajnom mestu u Pariskom magazinu u Novom Sadu. Svi koji nisu iz Novog Sada trebalo bi da pišu na tix@gigstix.com.

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.