PODELI

Warrior’s Dance Festival, predvođen bendom The Prodigy, održaće se u subotu 15. septembra na Donjem gradu Beogradske tvrđave. Prostor je izabrao bend.

Na glavnoj Warrior’s bini, The Prodigy će pored najvećih hitova premijerno izvesti i nekoliko pesama sa novog albuma, radnog naziva “How To Steal A Jetfighter”. Pored njih, prvi put kod nas, nastupiće i nova američka dubstep zvezda Skrillex, britanski duo Chase and Status će uz podršku MC Ragea uraditi DJ set, a nastupiće i DJ-i Caspa i Zane Lowe.

Program na glavnoj bini otvara bend Hex iz Slovenije, nakon njih sledi dark-wave-techno formacija Kill Me Laser iz Beograda i electro-pop-punk heroine Lollobrigida iz Hrvatske .

Na drugoj, Take Me To The Hospital bini, sviraće – Tea Break, Eyesburn, Ritam Nereda i Goblini.

Atmosferu na drugoj bini će zagrejati dreDDup, novosadski industrial bend i zrenjaninski metal-core sastav Overdrive. After na drugoj bini je rezervisan za nastup legendi beogradske underground hip hop scene – Bvana, Timbe, Ajs Negrutin (Bad Copy), Eufrat i Mikri (Prti Bee Gee ) predstaviće se okupljeni kao Sve Barabe, a program će zatvoriti  engleski DJ Feed Me.

Na trećoj, Invaders Must Die bini, nastupaće beogradska reperka Sajsi MC sa DJ Damjanom Eltechom, legenda sa Jamajke desetogodišnji rezident Exitove Positive Vibration Reggae bine Wenti Wadada, DJ duo Dovlaman i Pips, DJ Shpira, Martinees Selecta i Hornsmen Coyote.

U okviru pratećeg programa biće ekskluzivno predstavljene umetničke instalacije od otpadnih delova avio industrije, koje će vajar Aleksandar Gligorijević postaviti kroz jedinstvenu seriju futurističkih skulptura oblikovanih zahvaljujući materijalima Jat Airwaysa.

Zainteresovani za tatu umetnost će moći da pronađu segment za sebe u kojem će biti organizovano tetoviranje mrava, zaštitnog znaka benda The Prodigy i Warrior’s Dance Festivala. Tetovaže će biti poverene stručnim rukama majstora iz jednog od najčuvenijih tatu studija na svetu, Hanky Panky iz Amsterdama. Više informacija oko ovog segmenta i blagovremenog prijavljivanja zainteresovanih možete dobiti na Facebook stranici festivala.

Cena ulaznica je i dalje 2990 dinara, dok će na dan koncerta cena biti 3990 dinara. RIP ulaznica je ostalo još vrlo malo i njihova cena je 4990 dinara.

Zbog očekivanih gužvi na prilazima Beogradskoj tvrđavi, apelujemo na posetioce da što ranije krenu na koncertnu lokaciju. Festivalske kapije se otvaraju u 17 h, a koncerti počinju vec od 17.15 h. Kompletan program će biti završen u 06 h. Prostor ispred bina neće biti ograđen, već će se u prvim redovima naći najbrži i najvatreniji fanovi. Ulaz za mlađe od 16 godina biće omogućen samo uz prisustvo starijeg pratioca.

RIP ulaznica omogućava ulaz na posebnu kapiju, bolji pogled na binu sa izdignute platforme, poseban bar i toalete. RIP posetioci će imati mogućnost kreatanja ka drugim binama i segmentima festivala.

Zbog održavanja festivala režim saobraćaja će biti izmenjen i vozilima neće biti omogućen pristup Donjem gradu. Veći deo gornjeg grada Beogradske tvrđave će biti zatvoren za posetioce iz bezbednosnih razloga tokom trajanja festivala, a sve u saradnji sa JP Beogradska tvrđava.

Warrior’s Stage:

18:00 Kill Me Laser

18:45 Hex

20:00 Lollobrigida

21:30 Caspa

23:00 Zane Lowe

00:30 The PRODIGY

02:45 Skrillex

04:30 Chase & Status (DJ set) & MC Rage

 

Take me to the hospital stage:

 17:15 Hype

18:00 Dredd Up

18:45 Tea Break

19:30 Overdrive

20:30 Goblini

22:00 Ritam Nereda

23:20 Eyesburn

00:20 no performance

02:15 Sve Barabe

04:00 Feed Me

 

Invaders Must Die stage:

17:30 Wenti Wadada

19:00 Martinees Selecta

20:30 Wenti Wadada

22:00 Shpira – DJ set

23:30 Damjan Eltech & Sajsi MC

00:30 no performance

02:15 Hornsman Coyote

03:45 Dovlaman & Pips

 

 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.