PODELI

Ostalo je svega nekoliko dana do koncerta Mortal Kombata u Novom Sadu koji će biti održan 2. novembra u Hali 6 na Novosadskom sajmu.

Pravi je momenat da nabavite svoju ulaznicu, ukoliko već niste, jer Kombati uvek naprave koncert za pamćenje, a tu će biti i njihovi prijatelji iz bendova 5 minuta slave i Hadži prodane duše koji će zagrejati publiku pre njihovog izlaska na scenu.

Kako se koncert približava članovi benda ne kriju da jedva čekaju novi susret sa novosadskom publikom: “Nakon dva rasprodata koncerta u klubu The Quarter odvažili smo se da pređemo u veći prostor tako da je ovo veliki izazov za nas kao bend i nestrpljivi smo da izađemo na binu i napravimo još jedan nezaboravan koncert u Novom Sadu”.

Satnica:

20.00 – Otvaranje vrata

20.50 – 5 minuta slave

21.45 – Hadži prodane duše

22.45 – Mortal Kombat

Ulaznice će na dan koncerta koštati 900 RSD, ali se još uvek mogu nabaviti u pretprodaji po ceni od 600 RSD na sledećim prodajnim mestima: Shamrock bar (Mite Ružića 5, Novi Sad), Tickets prodajna mreža (CD Shop Mungos, OMV pumpe, Delfi knjižare…) i na sajtu Tickets putem online kupovine.

Mortal Kombat je metal/pank bend iz Beograda, oformljen 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuje svoje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo. Za deset godina postojanja objavili su četiri studijska albuma i jedan album uživo. Mortal Kombat trenutno promoviše svoj četvrti studijski album „Decenija” koji su izdali za izdavačku kuću „Hardwired”, a isti se može besplatno preuzeti na zvaničnoj internet prezentaciji benda: http://mortalkombatbend.com/.