PODELI

Najvrelija žurka za kraj leta, Tropical Inn, koji će se sutra, 06. septembra, održati na Kalemegdanu na terenima KK Partizana, okupiće ljubitelje house muzike i tropskih, sexy bitova.

Za DJ pultom će tu noć stati Tomcraft, Lea Dobričić, Groovyman, Tumalon, poznatiji pod imenom Me High Low i DJ dvojac Showbiz.

Objavljena je i satnica, a početak je u 20h.

 

20.00- 22.00h Showbiz

22.00- 23.30h Tumalon a.k.a. Me High Low

23.30- 01.00h Groovyman

01.00- 03.00h Tomcraft

03.00- 05.00 Lea Dobričić

„Pravimo ogromnu tropsku žurku na Kalemegdanu, ideja je da sve bude veselo i šareno, tako da pozivamo posetioce da iz ormana izvuku svoje havajske košulje, majice na cvetiće, devojke da svoje stare farke iseku i naprave kratke šorceve, nabave neke funky naočare za sunce i da tako i sami budu deo festivalske noći. Preporučujemo svima da probaju čuvene „buckete“, šarene kofice koje su na Tajlandu sinonim za dobre žurke, u kojima će se služiti kokteli i koje će na Kalemegdan preneti duh egzotičnih, svetskih destinacija “, kažu iz organizacije Jungle Tribea.

Tropical Inn je žurka koja će, u organizaciji Beogradske tvrđave i Jungle Tribea, nastaviti da se dešava iz godine u godinu na Kalemegdanu, sa tendencijom da preraste u vreo, letnji festival, u trajanju od nekoliko dana, sa više bina i više stranih DJ imena. Ovakvim festivalom upotpunila bi se turistička ponuda Beograda, a Kalemegdan bi postao simbol za kvalitetnu muziku i sjajan provod, što bi privuklo mlade iz Srbije i okolnih zemalja, a kasnije i brojne strane turiste.

Zbog velikog interesovanja organizatori Tropical Inn-a preporučuju posetiocima, koji imaju pozivnice za događaj, da ispoštuju navedeno vreme i da na žurku dođu do 22.30h, kako bi se izbegle gužve na ulazu. Ulaznice za Topical Inn se mogu nabaviti na svim blagajnama Eventima u Srbiji, njihova cena je 1000 dinara, dok će na ulazu cena biti 1200 dinara.