PODELI

Početkom jula prestonice u unutrašnjosti i gradovi na obali dočekuju ljubitelje zabave, plaže i uzavrele atmosfere po klubovima, NP Sutjeska i OK Fest petu godinu za redom dočekuju sve one koji osim odličnog provoda uz vrhunsku svirku izvođača, žele da okuse i čari prirode, kampovanja pod vedrim nebom, uz rafting, planinarske šetnje i nesvakidašnji pogled sa najlepših vidikovaca ovog nacionalnog parka. Nektar OK Fest pruža jedinstveno festivalsko iskustvo koje čini spoj muzike, avanture i adrenalinskog doživljaja.

Tjentište će i ove godine od 6. do 8. jula dočekati zvezde svetske i regionalne muzičke scene. Tako će tokom trodnevne OK avanture na glavnoj bini publiku zabavljati: Stereo MC’s, Rudimental DJ set, Gibonni, Kiril Djaikovski, Hladno pivo, Jinx, Letu Štuke, S.A.R.S. i Elemental.

Najvernija festivalska publika OK kamperi i ovoga puta imaće priliku da u dnevnom programu uživa u odličnim svirkama koji će za njih na OK bini OK kampa izvesti:  Laka, Zemlja gruva, Atheist rap, Obojeni program, Orthodox Celts i Ritam nereda.

Svakako da zabave neće nedostajati ni na najvećem bazenu na Balkanu koji se nalazi u sklopu festivalske zone. A s kim će publika na OK summer bini imati priliku da se zagreje za nastupe i provod na druge dve festivalske bine, saznaćemo uskoro.

Za one koji muzičku avanturu žele da kombinuju sa jedinstvenim adrenalinskim doživljajem sadržaja koje nudi NP Sutjeska, kao što je rafting i poseta Trnovačkom jezeru uz obilazak vidikovaca sa kojih se pruža fenomenalan pogled na jednu od poslednjih očuvanih evropskih prašuma – Perućicu, i ove godine OK Fest spremio je posebne festivalske pakete: ponuda za OK kampere gde se u samom startu nudi ograničen broj paketa po super ceni od 25,00 KM koji podrazumevaju trodnevni boravak u OK kampu uz mogućnost prisustva svim sadržajima unutar festivalske zone na Tjentištu. Kako dođi do svog OK paketa saznajte na http://okfest.net/#paketi .