PODELI

OK Fest raspisao je konkurs za izvođače koji će ove godine imati priliku da stanu rame uz rame sa najpoznatijim imenima regionalne muzičke scene od 1. do 3. jula na Tjentištu u NP Sutjeska.

Svi zainteresovani uslove konkursa, kao i prijavu mogu da preuzmu na zvaničnoj veb stranici festivala OVDE.

Popunjenu prijavu uz navedene priloge (fotografija benda/izvođača i najmanje 2 autorske numere u mp3 formatu) potrebno je dostaviti na mail okfest.konkurs@gmail.com  najkasnije do 25. maja, kada je ujedno i poslednji dan za prijave.

Nakon završenog konkursa stručni žiri će odabrati listu izvođača koji će nastupiti na jednoj od bina ovogodišnjeg OK Festa, a rezultati konkursa će biti poznati početkom juna.

“Pozivamo sve mlade, neafirmisane, pa i one iskusne izvođače da se prijave i predstave publici na ovogodišnjem OK Festu u jedinstvenom i neponovljivom prirodnom ambijentu NP Sutjeska”, poručuju organizatori.

Da podsetimo najavljeni su sledeći izvođači: Babe, Vlatko Stefanovski Trio, Laibach, Who See, Kolja i Grobovlasnici, Bajaga i instruktori, Edo Maajka, Kultur Shock, Viva Vox, ZAA, Dječaci, Artan Lili, Stereo Banana.

Kao i prethodnih godina i ove godine, festival će osim bogatog muzičkog programa, biti ispunjen i brojnim drugim sadržajima: rafting, planinarenje, filmske projekcije u saradnji sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom, panel diskusije, ali i nekim novitetima u programu i samim sadržajima, koje će organizator u narednom periodu najaviti.

Od ove godine OK Fest, stekao je još jednog novog prijatelja. Podršku u ovogodišnjoj realizaciji ovog događaja pružila je i kompanija m:tel – prijatelj festivala.

Za sve one koji žele da uživaju u brojnim sadržajima OK Festa u ponudi su OK paketi ponude od 20,00 KM koliko košta trodnevni boravak u OK kampu, do 160,00 KM za smeštaj u objektima NP Sutjeska uz prevoz, planinarenje, rafting i ishranu.