PODELI

Na okruglom stolu u sklopu programa Good Vibrations pod nazivom „Zemlja rock festivala: stvarnost ili mašta?“ koji će se održati u Vintageu 27. januara od 21h analiziraće se stanje na festivalskoj sceni u Hrvatskoj.

Kakva je međusobna zavisnost klupske i festivalske scene? Promovišu li dovoljno hrvatski festivali domaće izvođače? Jesu li festivali isplativ posao i u kojoj meri zavise od podrške državnih, odnosno lokalnih institucija? Ima li dovoljno festivala i postoje li mogućnosti i potrebe za ekspanzijom? Kako izgleda proces organizovanja jednog velikog festivala?

Na ova i druga bitna pitanja u vezi ove teme odgovaraće govornici:
Zoran Marić (InMusic)
Mate Škugor (SuperUho)
Vedran Meniga (Seasplash, Outlook)
Marko Nemec Markan (Ferragosto Jam)

Moderator je Perica Štefan. Publika će po završetku diskusije takođe moći da učestvuje sa svojim pitanjima i komentarima.

Nakon okruglog stola na red dolazi slušaonica „DisCover“ u kojoj će DJ Kneža otkriti ko je sve koga „obradio“ u istoriji rock’n’rolla. Lako za Johnnyja Casha i „Hurt“, Hendrixa i „All Along The Watchtower“ ili Sufosiu i „Hangar 18“ – Kneža će vam sigurno otkriti poneku poznatu nepoznanicu. Početak programa je u 20h, a ulaz će biti besplatan!

U sredu nakon toga, tačnije 3. februara, u Vintageu će se održati punk spektakl, a tom prilikom novi album promovisaće Loš Primjer. Pre njih nastupiće Petar Punk, Ciroza Jetre i Srbi. Karte po pretprodajnoj ceni od 20 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu, a na ulazu će koštati 30 kuna.