PODELI

U periodu od 07. do 15. septembra 2012.god. održaće se četvrto izdanje Open Sound festa. Festival će se održati u više crnogorskih gradova (Podgorica, Cetinje, Nikšić, Bar, Tivat) u kulturnim centrima, kafeima i art klubovima. Program je zamišljen u nekoliko žanrovskih celina, a na festivalu će učestvovati veliki broj bendova i DJ-eva iz Crne Gore i regiona.

Prvi festivalski dan, 07. septembra,  će se održati u noćnom klubu Lucky u Podgorici. Nastupaće bend Sopot iz Banja Luke, dub-step DJ Komorat iz Zenice (BiH), DJ Chevalier (MNE) i Logical Dream (MNE). Početak je u 22h, a cena karte je 4 eura.

Drugi festivalski dan će se održati na Cetinju u Zetskom Domu. Nastupaju Fjodor iz Zagreba , drum&synth duo Ivan Marović i Blažo Tatar iz Tivta, Miloš Pejović iz Podgorice i još jednom banjalučki Sopot. Cena karte 4 eura.

11. septembara u podgoričkom klubu Montenegro PUB, nastupiće bend Fjodor iz Zagreba, nikšićki Marble, solo projekat Metasound iz Bara i autorski bend muzičke škole Vasa Pavić iz Podgorice. Pored koncerata, biće i tribina o kreativnosti mladih i jam session. Cena karte 4 eura.

12. septembra od 12h u Podgorici, Soul2Soul bašta, moći čete da nađete najveće kolekcionare Crne Gore koji će prezentovati, razmenjivati i prodavati svoje ploče. Takođe će biti organizovana i prezentacija i prodaja novih izdanja muzičara iz regiona (Slušaj najglasnije, Moonlee Records, PMG Records, Odličan hrčak, Rock Karavan Kolekcija Ploča). Biće emitovani i dokumentarni filmovi koji se bave kreativnošću mladih, muzičkom scenom u regionu…Ulaz je besplatan.

13. septembra u kafeu Berlin u Podgorici od 21h nastupaju Zismaer, Croy Brae i Saško Kostov. Ulaz je besplatan.

14. septembra ispred Doma kulture u Baru od 20.30h održaće se koncerti makedonskog sastava Saško Kostov and The Waiting Waits, pg-nk benda Fantodrom i dva live akta The Money Hoarding i Masturbeator iz Bara. Cena karte 4 eura.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.