PODELI

Na press konferenciji u zagrebačkom Žuja Pubu organizatori INmusic festivala najavili jubilarno izdanje desetog po redu INmusic festivala te prikazali kratak pregled INmusica od samih početaka 2006. godine pa sve do danas.

Organizatori su također najavili nastavak suradnje s partnerima i sponzorima INmusic festivala, Ožujskim pivom kao powered by sponzorom festivala te OTP bankom. Organizatori su također predstavili poseban Inmusic blagdanski paket koji se nalazi u prodaji od 21. studenog. Blagdanski INmusic paket sadrži festivalsku majicu i bedž, dvije limenke Ožujskog piva, festivalsku ulaznicu te vaučer OTP banke za ugovaranje prepaid kartice s pologom od 100 kuna. INmusic blagdanski paket bit će dostupan u prodaji do 31. prosinca ili do isteka zaliha.

Deseto jubilarno izdanje INmusic festivala u 2015. će se prvi put održati na tri jarunska otoka – Otoku mladosti na kojem se održava glavni festivalski program, te na otocima Univerzijada i Trešnjevka, na kojima će biti smješten festivalski kamp. INmusic će se održati od 22. do 24. lipnja 2015. godine.

Kao powered by sponzor, Ožujsko pivo će treću godinu zaredom gasiti žeđ na jubilarnom desetom izdanju najvećeg glazbenog festivala u Hrvatskoj.  Kako bi skratili vrijeme iščekivanja do početka najočekivanijeg glazbenog događanja, Ožujsko pivo priprema razne promocije i nagradne igre putem kojih će prijatelji Žuje imati priliku osvojiti ulaznice za festival, festivalske majice i naravno, svoje omiljeno pivo. O svim detaljima nagradnih igara Ožujsko pivo će, uz organizatore, na vrijeme obavijestiti sve fanove Žuje i ovog glazbenog festivala. A za sve svježe informacije najbolje je redovito pratiti Žujinu Facebook stranicu – Žuja je zakon. Ni na samom festivalu neće nedostajati zanimljivih aktivnosti u režiji Ožujskog piva kako bi ovo jubilarno izdanje INmusic festivala ostalo u trajnom sjećanju svim ljubiteljima dobrog provoda.

OTP banka, s kojom INmusic festival osigurava logistiku “beskontaknog plaćanja” te posebne pogodnosti za posjetitelje INmusic festivala i ove je godine ponosan partner INmusic festivala: “Na 9. INmusic festivalu uspješno smo uveli sustav beskontaktnog i bezgotovinskog plaćanja pa su posjetitelji mogli uz nekoliko vrlo jednostavnih koraka plaćati hranu i piće. Na taj način omogućili smo publici uživanje u koncertima i dodatnim sadržajima INmusica bez suvišnog čekanja u redovima. Beskontaktno i bezgotovinsko plaćanje osigurat ćemo posjetiteljima i 10. INmusic festivala. Klijenti OTP banke već znaju i koriste prednosti naše MC PayPass prepaid kartice. Vjerujemo da će se i kupci blagdanskog paketa i prije samog festivala uvjeriti u njene prednosti te je i na festivalu sa zadovoljstvom koristiti. Na Facebook stranicama OTP banke organizirat ćemo nagradne natječaje putem kojih ćemo dijeliti blagdanske pakete i ulaznice za jubilarni deseti INmusic“, izjavio je Dražen Božić iz OTP banke, sponzora INmusic festivala.

INmusic festival, Ožujsko pivo, kao powered by sponzor i OTP banka kao partner festivala pobrinut će se da blagdanski paket vrvi ugodnim iznenađenjima. Ožujsko pivo će treću godinu zaredom razveseliti sve „žedne” ljubitelje dobre glazbe i to s dvije limenke omiljenog i najprodavanijeg hrvatskog piva. OTP banka će osigurati vaučer za ugovaranje prepaid kartice s pologom od 100 kuna dok će Inmusic festival ubaciti festivalsku majicu jubilarnog desetog izdanja INmusic festivala, bedž koji će vas još dugo podsjećati na nezaboravni događaj i, najvažnije od svega, ulaznicu za slavljeničko jubilarno deseto izdanje najvećeg i najcjenjenijeg domaćeg festivala na otvorenom.

Sve posjetitelje očekuje osvajanje još jednog jarunskog otoka na koji će se proširiti kamp i još jednog puni festivalski dan koji će umjesto zagrijavanja pružiti punokrvno festivalsko iskustvo glazbe i zabave. Oni koji su bili u kampu INmusic festivala znaju koje sve blagodati tamo čekaju. Internet, topla voda, wireless Internet, punjenje mobitela i laptopa, trgovina, mogućnost čuvanja osobnih stvari, poseban glazbeni stage, kupanje na plaži rezerviranoj samo za posjetitelje kampa, rolanje, skatepark, jedrenje, veslanje, izleti na atraktivne lokacije… Sve je samo dio bogate ponude koja vam u 7 dana pruža različite mogućnosti. Od toga da se opušteno odmarate između festivalskih noći, rekreirate u jarunskom jezeru ili putujete na neke od najvećih hrvatskih atrakcija poput Plitvičkih jezera.

Dodatni programi i sadržaji koji su publici predstavljeni protekle festivalske godine, a koji su jedinstveni  mogu se pogledati isključivo na INmusic festivalu, bit će unaprijeđeni te će biti predstavljeni i novi, o kojima će više govora biti u narednim mjesecima.

Broj blagdanskih paketa je ograničen i u prodaji će biti od 21.11. pa do 31.12.2014. godine po cijeni od 329 kuna.

Blagdanske pakete moguće je kupiti putem web shopa na službenim stranicama festivala www.inmusicfestival.com. INmusic festival održava se pod pokroviteljstvom Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice Grada Zagreba. Turistički i kulturni doprinos INmusic festivala kontinuirano raste, a 2014. godine je festival sudjelovao sa čak 15% u ukupnom broju noćenja u Zagrebu ostvarenih u lipnju. Kada se tome pridoda bogat program koji festival nudi, i ako se u obzir uzme promocija world music glazbe u čemu INmusic festival prednjači u Hrvatskoj, onda je lako uvidjeti značaj najveće manifestacije koja se odvija u ljetnoj sezoni i to u kontinentalnom dijelu Hrvatske.

INmusic blagdanski paketi mogu se naručiti putem INmusic Webshopa po cijeni od 329 kuna dok su regularne ulaznice i dalje dostupne po cijeni od 299 kuna (troškovi transakcije nisu uključeni u cijenu).