PODELI

TAKT fest je multimedijalni, interkulturalni festival koji se organizuje deveti put za redom u Novom Sadu. Počeo je kao festival koji je pružao podršku onima koji nisu imali prostora na velikim festivalima.

“Tokom godina, postali smo internacionalni i prepoznatljivi po promociji i negovanju autentičnog umetničkog stvaralaštva. Naši takmičari dolaze sa i bez iskustva, afirmisani i neafirmisani, a osim u takmičarskom muzičkom delu festivala, učestvuju i u svim ostalim aktivnostima tokom trodnevnog festivala: filmskom i pozorišnom delu, performansima, koncertima, tribinama, radionicama i druženju sa učesnicima iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Hrvatske, Poljske, Slovačke, Francuske i iz drugih zemalja. Festival se ove godine održava od 24 – 26 septembra u Radio Cafe-u (Svetozara Miletića 45) i Domu B612 (Svetozara Miletića 40). Kao i ranijih godina, obilovaće različitim sadržajima, a novina je da od ove godine u okviru festivala pokrećemo i teatarski i filmski pod-festival.”

Organizator TAKT festa je Asocijacija Kulturanova, jedna od najuspešnijih organizacija u oblasti kulture iz Srbije, što potvrđuju i brojni internacionalni projekti tokom gotovo 20 godina postojanja. Kulturanova pokreće interkulturalni i intersektorski dijalog u društvu, podstičući kreativnost mladih kroz umetničku edukaciju, produkciju kulturnih sadržaja i unapređivanje javnih politika u oblasti kulture i mladih. Svoje programe realizujemo kroz četiri programske celine: Teatarnova, Muzikanova, Medianova i Futuranova.

Takmičari se mogu prijaviti putem sledećeg linka: http://taktfest.org/registration/
Volonteri se mogu prijaviti putem sledećeg linka: https://forms.gle/dTFvUwQRf5AJegMAA