PODELI

Paco Osuna, miljenik festivalske publike širom sveta, dolazi u Novi Sad na najveći do sada GREEN LOVE festival 16. maja.

GREEN LOVE 2015 predstavlja Green Techno,  četiri žurke na SPENS-u. Mart, maj, oktobar i decembar rezervisani su za žurke koje će se pamtiti. Do sada su najvaljene već dve velike GREEN LOVE žurke uz neke od najtraženijih DJ imena.

Četvrtog marta klaberi će uživati u muzici UTO KAREMA sa kojim će nastupiti i PETAR DUNDOV, VLADIMIR AĆIĆ I LEA DOBRIČIĆ, a već 16. maja očekuju vas žestoki ritmovi hitova koje potpisuje PACO OSUNA. Promo cena ulaznice za pojedinačne događaje i dalje iznosi 690 dinara.

GREEN CARD omogućava ulaz na sve 4 GREEN LOVE žurke, na sve promo žurke , kao i popuste i učestvovanje u raznim nagradnim igrama. Po ceni od 1990 dinara pravi klaberi obezbediće sebi siguran provod tokom cele godine.

Nakon oduševljenja petim izdanjem Green Love  festivala, ogranizacija Respect DJs nastavlja u istom ritmu. Green Love 5 posetilo je više od 5000 ljudi, a organizatori nastoje da obore svoj rekord, sa više energije, više dobre muzike i mnogo više klabera svih generacija.