PODELI

Nakon gotovo 20 godina Parni valjak će održati ekskluzivni unplugged koncert u subotu, 23. marta, u zagrebačkoj Maloj dvorani Doma sportova.

Nakon niza velikih koncerata u regiji, jedan od najznačajnijih hrvatskih bendova izrazio je želju da se zagrebačkoj publici predstavi repertoarom koji najbolje zvuči u akustičnoj postavi u intimnijem prostoru.

Iako će se na repertoaru naći i nekoliko pesama s poslednjeg albuma “Stvarno, nestvarno”, u programu od preko dva sata svirke publika će imati priliku uživati u kultnim baladama ovog legendarnog benda, izvedenim na akustičnim gitarama, perkusijama i gudačkim instrumentima.

Jedan od najznačanijih trenutaka u tridesetpetogodišnjoj karijeri Parnog valjka svakako je koncert u Zagrebačkom kazalištu mladih održan 1995. godine. Bend poznat po nastupima na velikim binama uz glasno ozvučenje, spektakularnu rasvetu, snažne gitarske rifove i punokrvni rock nastup, odlučio se tada za koncert “Bez struje” po uzoru na popularni serijal “MTV Unplugged”. Koncert je održan povodom obeležavanja 20 godina rada grupe, a njegovo CD i DVD izdanje “Live in ZeKaeM” danas je kultni i najprodavaniji album Parnog valjka, kako u Hrvatskoj tako i u regiji.

Od 1975. godine do danas Parni valjak je objavio preko 20 studijskih i live albuma, dobitnici su čak 15 Porina, a koncertno su jedan od najaktivnijih bendova.

Ulaznice za koncert u Domu sportova mogu se kupiti na svim prodajnim mestima u sastavu Eventim i na www.eventim.hr.

Cene ulaznica: stajanje – 100 kn, sedenje 1 – 150 kn i PL5 – sedenje 2 – 120 kn.

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.