PODELI

Novosadski Pero Defformero ne treba posebno najavljivati. Oni su atrakcija, oni su zabava, oni su sve ono što vam je potrebno da kvalitetno provedete veče i zadovoljno odete kući. U petak, 21. septembra, to zadovoljstvo imaće svi oni koji posete beogradski Gun Club.

Članovi benda poručuju:

“Vokalno-instrumentalni ansambl Pero Defformero stilskog opredeljenja okarakterisanog kao ,,Novokomponovani SentiMetal”, gaji iskrena nadanja da će njihov predstojeći koncert u prestonici (kao finale grandiozne trogodišnje turneje) biti trijumfalan…

 Ako neki potencijalni samoubica i reši da svrati na ovaj debakl (čisto da se po poslednji put uveri da nema razloga za život), dočekaće ga neprijatno iznenađenje u vidu jeftinih majica (nepromočive su-idealne za skakanje sa mosta) i CD-ova (ako ga ne ubije duboka voda – plitka poezija sa albuma “UnderGrand” sigurno hoće)”.

Ulaznice su u pretprodaji u kafeu Šikarica, Skadarska 22, od ponedeljka 10. septembra, po ceni od 500 dinara, a ovaj turbo-metal spektakl počinje u 21.30h.

Nakon koncerta Pera Defformera, najbolji provod se nastavlja uz Partimejkerse. Prvu žurku u jesenjoj sezoni Partimejkersi će organizovati upravo u Gun Clubu. Đuska, treska i sjajan muzički izbor će sve prisutne navesti da budu na nogama do jutra.

Ulaz na žurku Partimejkersa se naplaćuje 100 dinara od 1h posle ponoći (svi posetioci sa ulaznicama za koncert, naravno, ostaju gosti kluba do kraja večeri, odnosno početka novog dana, jer Gun Club radi do 04:00).

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PN1cixC4Brw]

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.