PODELI

Peter Gabriel, svetska pop legenda i autor čuvenog hita “Sledgehammer”, koji je ušao u istoriju kao najizvođeniji video svih vremena, nastupiće u beogradskoj Kombank Areni 5. oktobra.

Organizator koncerta, svetska produkcija Live Nation, odlučila je da premesti njegov nastup iz Zagreba u Beograd.

U čast proslave 25 godina od objavljivanja svog albuma “So”, Peter Gabriel će izvesti u celosti ovaj album na koncertima širom Evrope 2013.

Nakon nedavnog objavljivanja reizdanja albuma “So” hvaljenog od publike i kritike, kao i nakon uspešnih nastupa po Severnoj Americi, Peter Gabriel spreman je da turneju “Back To Front” donese i u Evropu. Gabriel će u Kombank Areni nastupiti sa originalnom postavkom svog “So” benda, daće presek najboljih delova svoje karijere kao i izvesti sve pesme sa albuma “So”.

http://www.youtube.com/watch?v=NR6pyJy–MQ

Album “So” obiluje hitovima kao što su “In Your Eye”, pesma koja je obeležila film Cameron Crowea “Say Anything”, nezaboravan duet sa Kate Bush “Don’t Give Up”, kao i saradnjom sa nizom uglednih muzičara kao što su Lori Anderson, Stewart Copeland, Daniel Lanois, Jim Kerr, Bill Laswell i Nile Rodgers.

Ulaznice za koncert u Kombank Areni biće u prodaji po cenama od 3500 do 5500 dinara i moći če da se nabave na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Šoping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

http://www.youtube.com/watch?v=vkIeR4cCTCk