PODELI

Zbog ogromnog interesovanja i prodatog više od pola kapaciteta za oba zakazana koncerta grupe Pips Chips & Videoclips u zagrebačkom klubu “Sax”, dodat je još jedan nastup i to u četvrtak 23. 4. 2015.

Dosadašnja dva koncerta, u petak 24. i subotu 25. aprila, očito nisu bila dovoljna za sve fanove jednog od najvećih hrvatskih rock bendova, a prodano je više od pola ulaznica za oba dana. Dodavanjem još jednog datuma Pipsi su postali prvi bend u 16-godišnjoj istoriji Saxa koji će u tom klubu svirati tri dana za redom. Broj ulaznica po večeri je ograničen na 300.

Nakon trijumfalnog rasprodanog koncerta u Domu sportova prošle godine, kojeg su gotovo svi mediji, ali i publika proglasili domaćim koncertom godine,  Pips Chips & Videoclips dolaze u manji prostor na tri intimna koncerta. Pipsi najavljuju da će petak u Saxu biti akustičan, a subotnji koncert električan, iako će set biti drugačiji nego onaj u dvorani Doma sportova. Dodavanje četvrtka kao trećeg dana znači da se plan još kuje, ali svakako će publika imati veliku ulogu u kreiranju repertoara. Na web stranici Pipsa aktualna je anketa putem koje se može odabrati što želite da bend izvede u Saxu, a bira se između “Susjedi”, Baka Lucija”, “Mak” ili pak “Porculan”.

Biće to odlična prilika videti Pipse u intimnijem formatu i sasvim drugom okruženju, bez velike produkcije, ali uz bogat opus.

Ulaznice za zadnji dotani datum, 23. aprila, kreću u prodaju u ponedeljak 16. marta, dok su za postojeća dva koncerta, 24. i 25. aprila, još uvek u prodaji.

Cena u pretprodaji je 70 kuna, odnosno 90 kuna na dan koncerta, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni kluba Sax u Palmotićevoj ulici. Rezervacije i informacije su na mailu klub@sax-zg.hr i broju telefona 01 / 4872 836, a sve potražite i na web stranici kluba www.sax-zg.hr.

Pipse u Sax dovodi LAA.

Foto: Darija Turina