PODELI

U petak, 03. aprila, u Omladinskom centru CK 13 sa početkom u 21 čas zajedničku svirku imaće bendovi Plastic Sunday iz Niša i Voda Nad Vodama iz Novog Sada.

Plastic Sunday je underground trio koji iza sebe ima dva online izdanja „Razum traži razloge“ i „Komunikacija“. Najveće priznanje dobili su od web portala Popboks kada ih je redakcija ovog magazina proglasila za najbolji novi bend u Srbiji za godinu 2010. I od tada dodanas Plastic Sunday ima ogroman broj nastupa kako širom zemlje tako i širom regiona. Na ovom koncertu bend će predstaviti i pesme sa novog materijala na kojem trenutno radi. Odmah sutradan u subotu 04. aprila, Plastic Sunday predstaviće se i u Subotici u studiju “11”.

VODA NAD VODAMA je sastav nastao u Novom Sadu 2007. god. Svoje prvo izdanje „Pre Amerike“ objavljuju za zadarsku kuću Brlog Records 2012. godine i trenutno se nalaze u fazi posprodukcijske pripreme svog novog materijala.

VODA NAD VODAMA do sada imala je veći broj zapaženih nastupa u Novom Sadu, Beogradu, Zaječaru itd. VODA NAD VODAMA pokušava da izgovori ono što čovek pomisli kada shvati da je kasno,da će mu se nebo uskoro sručiti na glavu. VODA NAD VODAMA, voda je za biće.

Ulaz će se naplaćivati 200 dinara.