PODELI

U petak 20.9 u Resavskoj 24 u Beogradu otvara se novi klub Tuluz Lotrek. Na otvaranju će vas zabavljati sastav Plug In koji čine Mr.Zorba DJ (Dušan Zorbić) i perkusionista N.I.K.O (Nikola Vukotić).

Zabavljački sastav Plug-In u sastavu Mr.Zorba DJ pobednik mladih DJ talenata prestižnog Sensation White-a 2011. i perkusioniste N.I.K.O poznatog po nastupima na Ibizi (Amnesia, Privilege 2002-2009) i resident poznatih beogradskih klubova The Tube (2009-2012) i Brankow(2011-2012…)

Plug-In projekat nastao je 2010. godine nakon više zajedničkih nastupa po najboljim beogradskim klupskim mestima.

Specifičan je po zanimljivom spoju klasičnog Dj-inga i ritmičnih perkusija sa ostalim live instrumentima koji čekaju na svoj plug-in. Zvuk se temelji na pravcima House muzike i proteže se od Soulfull-a preko Swing i Tech House-a, pa sve do Funky, Disco i Club House-a, začinjen udaračkim, akustičnim ili duvačkim instrumentima, čijim spojem njihova muzika poprima neverovatan, razigran, sexy ritam pun dobrih i pozitivnih vibracija.

Karakteriše ih dinamičani vrlo kreativan nastup praćen velikom sposobnošću da kontrolišu i upravljaju raspoloženjem publike u različitim prostorima.

Ocenjuju ga kao originalni sastav koji je stvoren za svaku vrstu događaja (od festivala, preko poslovnih događaja do privatnih zabava).

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.