PODELI

Muzička saznaonica “Čarobna frula”, kroz pesmu, pokret, ples i uz upotrebu instrumenata, uvodi decu u čarobni svet muzike. Kreativni pristup nastavnika škole, u edukaciji dece uzrasta od 18 meseci pa do 7 godina, pokazao se prethodnih godina kao najbolji put ka razvijanju ljubavi ne samo prema muzici, već i u jačanju samopouzdanja, samokontrole, ritma, ravnoteže i pažnje kod dece.

Rad u grupi omogućava socijalizaciju deteta ,razvija prijateljstva i omogućava kontakt sa drugim porodicama. U najmlađim grupama u kojima su deca od 18 meseci do 3 godine, aktivno učestvuju i roditelji koji su sa decom na časovima, što vezu roditelja i deteta čini jačom. Časovi se održavaju jednom ili dva puta nedeljno, u zavisnosti od grupe koju dete pohađa.

U Čarobnoj fruli postoji i hor za decu uzrasta od 7 do 12 godina, a moguće je pohađati i časove klavira , solfeđa, muzičke teorije i solo pevanja za sve uzraste.

Moguće je pripremati se za vanredno polaganje ispita u državnim muzičkim školama i različitih nivoa ABRSM programa (Udruženi odbor Kraljevskih muzičkih škola Associated Board of the Royal Schools of Music koji je vodeći svetski organizator muzičkih ispita i ocenjivanja).

Upis u muzičku saznaonicu je počeo 27.08. a broj mesta u grupama je ograničen.

Sve informacije o upisu i o aktivnostima u muzičkoj saznaonici “Čarobna frula” mogu se dobiti putem e-maila carobnafrulla@gmail.com , ili na broj telefona 063 59 25 59.

Muzička saznaonica “Čarobna frula” nalazi se u Dečjem kulturnom centru, ulici Ive Lole Ribara 6 u Novom Sadu.

U decijem kulturnom centru se održavaju i mnoge druge radionice čiji sadržaj možete pogledati na sajtu www.dkcns.rs