PODELI

Muzička saznaonica  “Čarobna frula”, kroz pesmu, pokret, ples i uz upotrebu instrumenata, uvodi decu u čarobni svet muzike.  Kreativni pristup nastavnika škole, u  edukaciji dece uzrasta od 18 meseci pa do 7 godina, pokazao se prethodnih godina kao najbolji put ka razvijanju ljubavi ne samo prema muzici, već i u jačanju samopouzdanja, samokontrole, ritma, ravnoteže i pažnje kod dece. Rad u grupi omogućava socijalizaciju deteta, razvija prijateljstva  i omogućava kontakt sa drugim porodicama.

U najmlađim grupama u kojima su deca od 18 meseci do 3 godine, aktivno učestvuju i roditelji koji su sa decom na časovima, što vezu roditelja i deteta čini jačom. Časovi se održavaju jednom ili dva puta nedeljno, u zavisnosti od grupe koju dete pohađa.

U Čarobnoj fruli postoji i dečji hor za decu uzrasta od 7 do 12 godina , a moguće je  pohađati časove klavira, solfeđa, muzičke teorije i solo pevanja za sve uzraste kao i pripremati se za vanredno polaganje ispita u državnim muzičkim školama i različitih nivoa ABRSM programa (Udruženi odbor Kraljevskih muzičkih škola/ Associated Board of the Royal Schools of Music koji  je vodeći svetski organizator muzičkih ispita i ocenjivanja).

Sve informacije o upisu i o aktivnostima u muzičkoj saznaonici “Čarobna frula” mogu se dobiti putem e-maila ducans1975@gmail.com  ili na broj telefona 063 – 592 – 559.  Muzička saznaonica “Čarobna frula” nalazi se u Dečjem kulturnom centru, ulici Ive Lole Ribara 6 u Novom Sadu.
U Dečjem kulturnom centru se održavaju i mnoge druge radionice, a čiji sadržaj možete pogledati na sajtu www.decinadar.org .